Assalamualaikum CINTA, semoga Allah sentiase merahmati kehidupan kita :) apa yang berlaku pasti ada hikmah nya, waAllahulam...

Monday, 23 September 2013

KEEP CALM AND STUDY!!

memule bagi salam dulu
Assalamualaikum, ihihiihi~
Lame tak update, ayat klisyey bile blog dah bersawang
biase la bz, puihhh~
 start Rabu ni, 25 September dah start final exam
last final exam untuk peringkat diploma ni
aku ade 4 paper untuk sem ni
hope dapat buat yang terbaik
doa kan :)

GOOD LUCK SUMORANG ^_^


Sedar tak sedar, dah 2 tahun setengah aku kat Lendu
Habis 11 November ni
Habis la zaman diploma
Habis semue
Tak jumpe dah adik beradik Lendu
Jumpe balik , insya Allah one day nanti

No comments:

Post a Comment

© Hak Cipta Terpelihara estandeverything.blogspot.com.© 2011-2012